The Winner Takes It All Quiz Answers QuizFacts

You can get a 100% score in The Winner Takes It All Quiz Answers by using our correct answers. The Winner Takes It All Quiz Show will comprise of 12 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizFacts website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

THE WINNER TAKES IT ALL QUIZ ANSWERS

Q1: YOU’RE IN THE HOT SEAT! READY? LET’S GO. CAPTAIN JACK SPARROW IS FROM WHICH FILM SERIES? SELECT THE CORRECT LETTER FROM THE OPTIONS BELOW.

 

Correct Answer: A

Q1-ALT1: YOU’RE IN THE HOT SEAT! READY? LET’S GO. WHICH CLASSIC PIECE OF LITERATURE DEPICTS THE TWO RIVAL HOUSEHOLDS OF THE MONTAGUES AND THE CAPULETS? SELECT THE CORRECT LETTER FROM THE OPTIONS BELOW.

 

Correct Answer: A

Q1-ALT2: YOU’RE IN THE HOT SEAT! READY? LET’S GO. WHAT DOES “WWW” STAND FOR IN AN INTERNET WEBSITE ADDRESS? SELECT THE CORRECT LETTER FROM THE OPTIONS BELOW.

 

Correct Answer: C

Q2: WHICH ANIMAL IS KNOWN FOR SLEEPING UP TO 90% OF THE DAY AWAY.

 

Correct Answer: B

Q2-ALT1: WHAT IS THE TOTAL NUMBER OF DOTS ON A PAIR OF DICE?

 

Correct Answer: A

Q3: THINGS ARE HEATING UP! WHICH TWO NEIGHBORING COUNTRIES SHARE THE LONGEST INTERNATIONAL BORDER?

 

Correct Answer: B

Q4: HERE WE GO… WHAT IS TRADITIONALLY THE PRIMARY INGREDIENT IN HUMMUS?

 

Correct Answer: A

Q4-ALT1: HERE WE GO… THE DEMOLITION OF THE BERLIN WALL SEPARATING EAST AND WEST GERMANY OCCURRED IN WHICH YEAR?

 

Correct Answer: C

Q5: ALMOST HALFWAY THROUGH, WINNER. HOW MANY EYES DOES A HONEYBEE HAVE?

 

Correct Answer: B

Q6: WHICH IS THE ONLY FOOD THAT RARELY IF EVER EXPIRES?

 

Correct Answer: C

Q7: IN WHICH PART OF THE HUMAN BODY WILL YOU FIND THE SMALLEST BONE?

 

Correct Answer: B

Q7-ALT1: THE KEY PROTEIN IN HUMAN FINGERNAILS IS MADE OF WHICH SUBSTANCE?

 

Correct Answer: C

Q8: YOU’RE REALLY ROLLING ALONG. NOW, HOW ABOUT THIS? WHAT IS THE CAPITAL OF THE COUNTRY WITH THE WORLD’S DEEPEST LAKE?

 

Correct Answer: B

Q9: LET’S KEEP IT MOVING. WHAT IS THE TECHNICAL TERM FOR SOMEONE WHO PERFORMS ON A TIGHTROPE?

 

Correct Answer: A

Q9-ALT1: LET’S KEEP IT MOVING. APPROXIMATELY HOW MANY EARTHS CAN FIT INSIDE THE SUN?

 

Correct Answer: C

Q10: LET’S KICK IT UP A NOTCH! WHAT TWO ELEMENTS WHEN COMBINED WITH THEIR CHEMICAL SYMBOLS CAN FORM THE WORD “CUTE”?

 

Correct Answer: B

Q10-ALT1: LET’S KICK IT UP A NOTCH! WHAT THREE ELEMENTS WHEN COMBINED WITH THEIR CHEMICAL SYMBOLS CAN FORM THE WORD “SWAG”?

 

Correct Answer: A

Q11: FOR SIMPLICITY, THERE ARE AROUND 7,000 LANGUAGES USED IN THE WORLD. OF THOSE 7,000, APPROXIMATELY WHAT PERCENTAGE ARE WRITTEN FROM RIGHT TO LEFT?

 

 

Correct Answer: A

Q12: LAST CHANCE TO TAKE IT ALL! WHICH OF THE FOLLOWING EVENTS DID NOT OCCUR THE SAME YEAR AS THE MUSIC FESTIVAL, WOODSTOCK?

 

Correct Answer: D

Q12-ALT1: LAST CHANCE TO TAKE IT ALL! WHICH OF THE FOLLOWING FESTIVALS DID NOT OCCUR THE SAME YEAR AS THE RELEASE OF THE BEATLES’ SGT. PEPPER’S LONELY HEARTS CLUB BAND ALBUM?

 

Correct Answer: D

Q12-ALT2: LAST CHANCE TO TAKE IT ALL! WHICH OF THESE MAJOR EVENTS DID NOT OCCUR THE SAME YEAR AS THE FIRST WINTER OLYMPICS?

 

Correct Answer: C

Also Read: Guess the Price Quiz Answers [100% Score]

THE WINNER TAKES IT ALL QUIZ

The Winner Takes It All Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various The Winner Takes It All questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our The Winner Takes It All test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment