The Lord Of The Rings Trivia Quiz Answers Quiz Factory

You can get a 100% score in The Lord Of The Rings Trivia Quiz Answers by using our correct answers. The Lord Of The Rings Trivia Quiz Show will comprise of 30 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizFactory website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

THE LORD OF THE RINGS TRIVIA QUIZ ANSWERS

Q1: WHERE DOES THE STORY TAKE PLACE?

 

Correct Answer: A

Q2: WHAT HAPPENED TO FRODO’S PARENTS?

 

Correct Answer: A

Q3: WHO WROTE LORD OF THE RINGS?

 

Correct Answer: A

Q4: WHO CREATED THE ONE RING?

 

Correct Answer: Sauron

Q5: WHERE WAS FRODO LIVING BEFORE BILBO BAGGINS ADOPTED HIM?

 

Correct Answer: Bucklebury

Q6: WHAT IS MIDDLE EARTH

 

Correct Answer: A Place on Earth in a different time

Q7: WHO DOES FRODO TREAT AS HIS BEST FRIEND?

 

Correct Answer: Samwise Gamgee

Q8: HOW DID THE RING GET IN THE RIVER ANDUIN?

 

Correct Answer: It was lost in an Orc Ambush

Q9: WHO FINDS THE RING 2000 YEARS LATER?

 

Correct Answer: Deagol

Q10: WHAT DID SMEOGOL BECOME?

 

Correct Answer: Gollum 

Q11: WHERE WAS SMEAGOL BANISHED TO?

 

Correct Answer: Misty Mountains

Q12: WHAT DOES GOLLUM CALL THE RING?

 

Correct Answer: My Precious

Q13: WHAT IS GANDALF?

 

Correct Answer: All three

Q14: WHAT RACE IS GIMLI?

 

Correct Answer: Dwarf 

Q15: HOW DOES FRODO GET THE RING?

 

Correct Answer: He Inherits it

Q16: WHAT HAPPENS IF FRODO PUTS ON THE RING?

 

Correct Answer: He is Invisible

Q17: WHAT CAUSES BILBO TO AGE?

 

Correct Answer: The destruction of the ring

Q18: HOW DID FRODO INHERIT THE RING IF BILBO WAS NOT DEAD?

 

Correct Answer: He put the ring on and disappeared and seemed to have died

Q19: HOW MANY RINGS OTHER THAN THE ONE RING WERE GIVEN TO DWARF LORDS?

 

Correct Answer: Seven 

Q20: WHERE WAS THE ONE RING FORGED?

 

Correct Answer: Mount Doom

Q21: WHO IS THE GREY PILGRIM?

 

Correct Answer: Gandalf 

Q22: WHAT DOES GANDALF COME BACK AS AFTER FALLING IN THE MINES OF MORIA AND THEN DEFEATING THE BALROG?

 

Correct Answer: White Wizard

Q23: WHO DID LEGOLAS FORM AN UNLIKELY BOND WITH?

 

Correct Answer: Gimli

Q24: WHO IS MUCH YOUNGER THAN HE APPEARS AND HAS TO HAVE HELP FROM GANDALF TO RECLAIM HIS NATURAL AGE?

 

Correct Answer: Theoden

Q25: WHO DOES FRODO MEET FOR THE FIRST TIME AT THE PRANCING PONY IN BREE?

 

Correct Answer: Aragorn

Q26: WHY DO MERRY AND PIPPIN HAVE TO DO DISHES AT THE BIRTHDAY PARTY?

 

Correct Answer: They stole something

Q27: WHAT IS THE NAME OF THE PONY THAT ACCOMPANIES FRODO AND SAM?

 

Correct Answer: Bill

Q28: WHO SAID IF YOU WANT HIM TO COME AND CLAIM HIM?

 

Correct Answer: Arwen

Q29: WHO IS THE FATHER OF ARWEN?

 

Correct Answer: Elrond 

Q30: WHAT DOES ONE SIMPLY NOT DO ACCORDING TO BOROMIR?

 

Correct Answer: Walk into Mordor

THE LORD OF THE RINGS TRIVIA QUIZ

The Lord Of The Rings Trivia Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on this quiz test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment