Rebirth and Warzone Quiz Answers Be Quizzed

You can get a 100% score in the Rebirth and Warzone Quiz Answers by using our correct answers. Rebirth and Warzone Quiz Show will comprise of 25 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the BeQuizzed website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

REBIRTH AND WARZONE QUIZ ANSWERS

Q1: NAME THIS GUN!

Correct Answer: M4-A1

Q2: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Grau 5.56

Q3: NAME THIS GUN!

Correct Answer: CR-56 AMAX

Q4: NAME THIS GUN!

Correct Answer: AN-94

Q5: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Kilo 141

Q6: NAME THIS GUN!

Correct Answer: As Val

Q7: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Bren

Q8: NAME THIS GUN!

Correct Answer: AK-74u

Q9: NAME THIS GUN!

Correct Answer: PPSH-41

Q10: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Tex-9

Q11: NAME THE PERK: TAKE REDUCED DAMAGE FROM NON-KILLSTREAK EXPLOSIVES AND FIRE. RESETS FUSE WHEN PICKING UP FRAG GRENADES.

Correct Answer: E.O.D.

Q12: NAME THE PERK: RECHARGE EQUIPMENT OVER 50 SECONDS. THROWING KNIVES CAN RECHARGE 1 EXTRA KNIFE, DECOY GRENADES, AND STIM RECHARGE TWICE AS FAST. IN MULTIPLIER ONLY THE RECHARGE TAKES JUST 25 SECONDS.

Correct Answer: Restock

Q13: NAME THE PERK: 25% OFF KIOSK PRICE FOR KILLSTREAKS, FIELD UPGRADES, AND ARMOUR PLATES. IN MULTIPLAYER ONLY YOUR KILLSTREAK COST 1 LESS KILL AND REDUCES SPECIALIST PERK COST BY 1.

Correct Answer: Hardline

Q14: NAME THE PERK: CARRY TWO PRIMARY WEA[PNS. CANNOT EQUIP TWO OF THE SAME WEAPON, SECONDARIES CANNOT BE EQUIPPED. CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIP TWO OF THE SAME WEAPON, SECONDARIES CANNOT BE EQUIPPED. CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIPPED TWO OF THE

Correct Answer: Overkill

Q15: NAME THE PERK: YOUR VISION PULSES WHEN ENEMIES OUTSIDE OF YOUR VIEW SEE YOU. MULTIPLAYER: ALSO TRIGGERED BY ENEMIES CONTROLLING CHOPPER GUNNERS, WHEELSONS, IAVS, AND APCS.

Correct Answer: High Alert

Q16: NAME THE PERK: UNDETECTABLE BY UAVS, RADAR DRONES, AND HEARTBEAT SENSORS. STILL APPEAR ON KILLSTREAK RADAR WHEN FIRING A WEAPON, AND DETECTABLE BY ADVANCED UAV BUT REMOVES DIRECTION.

Correct Answer: Ghost

Q17: NAME THE PERK: ALL MEMBERS OF YOUR TEAM EARN MORE MONEY FROM COMPLETED MISSION. MULTIPLAYER ONLY: TURNS YOUR KILLSTREAKS INTO SCORESTREAKS.

Correct Answer: Pointman

Q18: NAME THE PERK: REDUCE THE CHARGE TIME OF FIELD UPGRADES BY 40%. WARZONE ONLY: REDUCES REVIVE TIME BY 25%

Correct Answer: Tune-Up

Q19: NAME THE PERK: SPAWN WITH AN EXTRA PIECE OF LETHAL EQUIPMENT. EXPLOSIVE DAMAGE DELAYS ENEMY HEALTH REGENERATION BY 3 SECONDS.

Correct Answer: Shrapnel

Q20: NAME THE PERK: REDUCE STRENGTH OF ENEMY FLASH, STUN, EMP, AND GAS EFFECTS. IMMUNE TO SNAPSHOT GRENADES.

Correct Answer: Battle Hardened

Q21: NAME THE PERK: SEE ENEMY EQUIPMENT, FIELD UPGRADES, AND KILLSTREAKS THROUGH WALLS. MARK THEM FOR YOUR TEAM BY YOUR TEAM BY AIMING DOWN SIGHTS. HACK ENEMY CLAYMORES, PROXIMITY MINES, C4, AND TROPHY SYSTEMS. ADVANCED UAVS CAN’T BE MARKES.

Correct Answer: Spotter

Q22: NAME THE PERK: ENEMIES LEAVE BEHIND A FOOTPRINT TRAIL. SEE MARKETS AT ENEMY DEATH LOCATIONS AND HIDE THE DEATH MARKERS OF ENEMIES YOU KILL.

Correct Answer: Tracker

Q23: NAME THE PERK: DOUBLE THE DURATION OF TACTICAL SPRINT, INCREASE CROUCH MOVEMENT SPEED BY 30%.

Correct Answer: Double Time

Q24: NAME THE PERK: KILLING PLAYERS IMMEDIATELY STARTS HEALTH REGENERATION.

Correct Answer: Quick Fix

Q25: NAME THE PERK: INCREASES YOUR CHANCE OF FINDING KILLSTREAKS IN SUPPLY BOXES. IN MULTIPLAYER ONLY, KILLSTREAK KILLS COUNT TOWARDS YOUR NEXT KILLSTREAKS.

Correct Answer: Kill Chain

REBIRTH AND WARZONE QUIZ

Rebirth and Warzone Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various Rebirth and Warzone questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our Rebirth and Warzone test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment