Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers Be Quizzed

You can get a 100% score in the Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers by using our correct answers. Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition will comprise of 25 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the BeQuizzed website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers

Q1: WHAT LEVEL DOES BUMPY EVOLVE INTO MOTHIM?

Correct Answer: 20

Q2: WHAT TYPE IS TOGEPI?

Correct Answer: Fairy

Q3: WHICH OF THESE IS THE LAST MOVE THAT BASCULEGION NATURALLY LEARNS?

Correct Answer: Double-Edge

Q4: WHAT LEVEL DOES LUXRAY LEARN WILD CHARGE?

Correct Answer: 80

Q5: WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Correct Answer: Sylveon

Q6: WHAT LEVEL DOES MONFERNO EVOLVE INTO INFERNARE?

Correct Answer: 36

Q7: WHAT ITEM IS USED IN THE EVOLUTION OF SCYTHER TO KLEAVOR?

Correct Answer: Black Augurite

Q8: ZORUA LEARNS THE MOVE, “NASTY PLOT”, AT LEVEL 44. WHAT ATTRIBUTE DOES IT RAISE?

Correct Answer: Special Attack

Q9: WHICH ONE OF THESE COMBINATIONS ARE BRONOZOR’S TYPES?

Correct Answer: Steel/Psychic

Q10: GROWLITHE’S ABILITY, INTIMIDATE, LOWERS THE OPPONENT’S

Correct Answer: Attack

Q11: WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Correct Answer: Mesprit

Q12: WHICH OF THESE TYPES IS REGIGIGAS WEAK AGAINST?

Correct Answer: Fighting

Q13: WHAT IS THE NAME OF THE MOVE THAT STARAPTOR LEARNS LAST AT LEVEL 57?

Correct Answer: Final Gambit

Q14: ALONG WITH BEING GRASS TYPE, THE HISUIAN FORM OF LILLIGANT IS ALSO WHAT OTHER TYPE?

Correct Answer: Fighting

Q15: WHAT LEVEL DOES DIALGA LEARN ROAR OF TIME?

Correct Answer: 88

Q16: WHAT LEVEL DOES SHIELDON EVOLVE INTO BASTIODON?

Correct Answer: 30

Q17: WHICH OF THESE MOVES DOES CHATOT NOT LEARN NATURALLY?

Correct Answer: Psychic

Q18: WHICH OF THESE TYPES IS TORNADUS WEAK AGAINST?

Correct Answer: Electric

Q19: WHAT ITEM IS USED IN THE EVOLUTION OF PORYGON-Z?

Correct Answer: Dubious Disc

Q20: WHAT IS UNOWN’S ONLY MOVE?

 

Correct Answer: Hidden Power

Q21: WHAT IS THE NAME OF DARKRAI’S ABILITY WHICH CAUSES ALL SLEEPING OPPONENTS TO LOSE HP AFTER EACH TURN?

Correct Answer: Bad Dreams

Q22: WHAT MOVE DOES ARCEUS LEARN AT LEVEL 100?

Correct Answer: Judgement

Q23: WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Correct Answer: Heatran

Q24: WHAT LEVEL DOES PRINPLUP EVOLVE INTO EMPOLEON?

Correct Answer: 36

Q25: WHAT TYPE IS STRONG AGAINST KRICKETUNE?

Correct Answer: Flying

POKEMON POKEDEX QUIZ: ARCEUS EDITION

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition is an extremely popular quiz where players are presented with various Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment