Intelligence Test Quiz Answers VideoFacts

You can get a 100% score in the Intelligence Test Quiz Answers by using our correct answers. Intelligence Test Quiz Show will comprise of 20 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the VideoFacts website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

INTELLIGENCE TEST QUIZ ANSWERS

Q1: WHICH ANSWER CORRECTLY COMPLETES THE SERIES?

Correct Answer: Welsh

Q2: YES OR NO: DO THREE OF THE FOLLOWING NUMBERS ADD UP TO 12?

Correct Answer: Yes

Q3: WHICH ANIMAL HAS THESE PIERCING EYES?

Correct Answer: Crocodile

Q4: WHAT ARE THE FIVE COLORS OF THE OLYMPIC RINGS?

Correct Answer: Blue, Yellow, Black, Green, and Red

Q5: TO WHICH COUNTRY DOES THIS NATIONAL FLAG BELONG?

Correct Answer: Argentina

Q6: WHO IS THE AUTHOR OF THE CLASSIC NOVEL THE GREAT GATSBY?

Correct Answer: F.Scott Fitzgerald

Q7: WHICH OF THE FOLLOWING PROFESSIONS IS MOST LIKELY TO STUDY EARTHQUAKES?

Correct Answer: Seismologist

Q8: WHICH OF THE FOUR ICONS WOULD COME NEXT IN THE SERIES?

Correct Answer: C

Q9: WHAT IS THE BASIC UNIT OF MATTER IN THE UNIVERSE CALLED?

Correct Answer: Atom

Q10: CAN YOU IDENTIFY THIS BODY PART?

Correct Answer: Liver

Q11: IF AN ITEM SUCH AS HOUSEHOLD BLEACH HAS A PH LEVEL OF 11 (ON THE PH SCALE), THEN IT IS CONSIDERED…

Correct Answer: Alkaline

Q12: WHAT PERCENTAGE THE DOTS HERE ARE RED?

OF

Correct Answer: 20%

Q13: WHICH OF THE FOUR LINES LABELED WOULD NEED TO BE REMOVED FROM THE EQUATION TO MAKE IT CORRECT? SELECT THE CORRESPONDING LETTER FROM THE ANSWERS BELOW.

Correct Answer: B

Q14: TAKE A LOOK AT THIS RIDDLE. CAN YOU ANSWER CORRECTLY?

Correct Answer: %5

Q15: BY LOOKING AT THIS DIAGRAM, CAN YOU TELL US WHICH GLASS WILL FILL UP WITH WATER FIRST?

Correct Answer: 5

Q16: WHICH OF THE FOLLOWING INSTRUMENTS DOESN’T QUITE FIT WITH THIS REST?

Correct Answer: C

Q17: TELL US WHICH PICTURE SHOWS THE TRUE SIZE OF GREENLAND IN COMPARISON WITH THE CONTINENT OF AFRICA.

Correct Answer: C

Q18: WHICH OF THESE CLOUDS TYPICALLY FORM AT THE HIGHEST ELEVATION?

Correct Answer: A

Q19: WHICH STATEMENTS RELATE TO THE ARTIST WHO PAINTED THIS ARTWORK?

Correct Answer: They unintentionally coined the name of their art movement

Q20: WHICH OF THE FOUR DIAGRAMS HERE CAUSES THE FOUR SEASONS ON EARTH?

Correct Answer: A

INTELLIGENCE TEST QUIZ

Intelligence Test Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various Intelligence Test questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our Intelligence Test test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment