Iconic 90s Movies Quiz Answers Quiz Factory [100% Score]

You can get a 100% score in the Iconic 90s Movies Quiz Answers by using our correct answers. Iconic 90s Movies Quiz Show will comprise of 35 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizFactory website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

ICONIC 90S MOVIES QUIZ ANSWERS

Q1: THIS IS HANDS DOWN ONE OF THE GREATEST FILMS EVER MADE, STARRING KATE WINSLET AND LEONARDO DICAPPRIO.

Correct Answer: Titanic

Q2: THE CHARACTER OF CHER HOROWITZ IN THIS MOVIE IS PLAYED BY ALICIA SILVERSTONE, WHICH IS BASICALLY A MODERN VERSION OF EMMA WOODHOUSE.

Correct Answer: Clueless

Q3: THERE’S NO CRYING IN BASEBALL! SAID JIMMY HOGAN PLAYED BY TOM HANKS IN THIS SPORTS COMEDY-DRAMA FILM.

Correct Answer: A League of Their Own

Q4: STEVEN SPIELBERG RAISED THE BAR FOR SCI-FI MOVIES REALLY HIGH WITH THIS ONE.

Correct Answer: Jurassic Park

Q5: THIS MOVIE IS NOW A PART OF HALLOWEEN TRADITION FOR COUNTLESS PEOPLE WHO GREW UP WATCHING IT.

Correct Answer: Hocus Pocus

Q6: THIS IS HANDS DOWN ONE OF THE FINEST WAR MOVIES EVER MADE.

Correct Answer: Saving Private Ryan

Q7: CREATED BY THE MASTER OF HORROR GENRE WES CRAVEN, THIS SELF-AWARE HORROR MOVIE IS ABOUT A MASKED SERIAL KILLER KNOWN AS GHOSTFACE.

Correct Answer: Scream

Q8: THIS MOVIE OBVIOUSLY HAD STEPHEN KING WRITTEN ALL OVER IT.

Correct Answer: The Shawshank Redemption

Q9: CAN YOU NAME THIS AMERICAN ROMANTIC COMEDY FEATURING LINDSAY LOHAN?

Correct Answer: The Parent Trap

Q10: YOU CAN’T CALL YOURSELF A MOVIE BUFF IF YOU HAVEN’T WATCHED THIS CULT CLASSIC.

Correct Answer: The Big Lehowski 

Q11: I MAY NOT BE A SMART MAN, BUT I KNOW WHAT LOVE IS. – THE POPULAR QUOTE BELONG TO WHICH OF THESE MOVIE?

Correct Answer: Forest Gump

Q12: QUENTIN TARANTINO TAKES DARK HUMOR TO AN ALL NEW LEVEL WITH THIS MASTERPIECE.

Correct Answer: Pulp Fiction

Q13: I ATE HIS LIVER WITH SOME FAVA BEANS AND A NICE CHIANTI – THAT JUST SENDS CHILLS DOWN THE SPINE.

Correct Answer: The Silence of the Lambs

Q14: THIS WILL FOREVER BE OUR FAVORITE HOLIDAY CLASSIC.

Correct Answer: Home Alone

Q15: NAME THIS ROM-COM STARRING RICHARD JERE AND JULIA ROBERTS.

Correct Answer: Pretty Woman

Q16: THE HISTORICAL DRAMA FILM DEPICTS A GERMAN BUSINESSMAN, ALSO THE MEMBER OF THE NAZI PARTY, TRYING TO SAVE HIS JEWISH EMPLOYEES FROM THE NAZI PERSECUTION.

Correct Answer: Schindler’s List

Q17: THEY FALL IN LOVE WHILE BEING TOTALLY UNAWARE THAT THEY ARE BUSINESS RIVALS IN WHICH MOVIE?

Correct Answer: You’ve got mail

Q18: THE DOCUDRAMA IS ABOUT THE THIRD MOON LANDING DEPICTING REAL EVENTS.

Correct Answer: Apollo 13 

Q19: HAVE YOU WATCHED THIS CLASSIC ROBIN WILLIAMS COMEDY MOVIE?

Correct Answer: Mrs. Doubtfire

Q20: A MUST-WATCHED MOVIE AMONG THE TEENS OF THE TIME THAT DEPICTS HIGH SCHOOL ROMANCE. CAN YOU NAME IT?

Correct Answer: 10 Things I Hate About You

Q21: WE’VE ALWAYS BELIEVED WEREN’T ALONE – THAT’S THE TAGLINE FOR WHICH SCI-FI MOVIE?

Correct Answer: Independence Day 

Q22: ANOTHER HEART WARMING, CLASSIC COM-ROM STARRING TOM HANKS AND MEG RYAN.

Correct Answer: Sleepless in Seattle

Q23: IT IS A CRIME FILM AND IT HAS ROBERT DE NIRO IN IT. IT HAS TO BE A GOOD ONE!

Correct Answer: Goodfellas 

Q24: A TEEN ROMANTIC DRAMA WITH A STELLAR CAST AND FUN, DEVIOUS PLOT.

Correct Answer: Cruel Intentions

Q25: CAN YOU NAME THIS ICONIC CRIME THRILLER?

Correct Answer: The Fugitive

Q26: AN INCREDIBLY ENJOYABLE FANTASY COMEDY WHEREIN A SELF-CENTERED WEATHERMAN MYSTERIOUSLY GETS CAUGHT IN A TIME WRAP.

Correct Answer: Groundhog day

Q27: THIS MOVIE IS BASICALLY A MAGICAL BOARD GAME GOING WRONG; JUST ANOTHER FANTASY FILLED ROBIN WILLIAMS MOVIE.

Correct Answer: Jumanji

Q28: THIS WENT ON TO BECOME KEANU REEVES’ ONE OF THE FINEST PERFORMANCES. GUESS THE SCI-FI MOVIE.

Correct Answer: The Matrix

Q29: A STEVEN MARTIN STARER THAT’S HEART WARMING AND WILL MAKE YOU SMILE AND CRY.

Correct Answer: Father of the Bride

Q30: A VERY STRANGE YET ENDEARING STORY OF A SYNTHETIC MAN THAT HAS HUGE SCISSORS FOR HANDS – WE SAY IT IS A CLASSIC JOHNNY DEPP MOVIE.

Correct Answer: Edward Scissorhands

Q31: A MOVIE ABOUT A MATH GENIUS WHO CHOOSES TO WORK AS A JANITOR AT MIT AND HOW A THERAPIST, PLAYED BY ROBIN WILLIAMS, HELPS HIM FIGHT THE DEMONS STOPPING HIM FROM BECOMMING.

 

Correct Answer: Good Will Hunting

Q32: CAN YOU NAME THIS CLASSIC BRITISH ROM-COM?

Correct Answer: Four Weddings and a Funeral

Q33: SET IN THE 1960S, THE MOVIE IS ABOUT A POP ROCK BAND BECOMING A SENSATION.

Correct Answer: That thing you Do

Q34: THE PSYCHOLOGICAL THRILLER STARRING BRUCE WILLIS AND LITTLE HALEY JOEL OSMENT KEEPS ITS VIEWERS SITTING ON THE EDGE UNTIL THE VERY END.

Correct Answer: The Sixth Sense

Q35: A BIZARRE TALE OF A DIVORCED DAD WHO ACCIDENTALLY CAUSED SANTA TO FALL OFF THE ROOF AND NOW HAS TO TAKE HIS PLACE.

Correct Answer: The Santa Clause

ICONIC 90S MOVIES QUIZ

Iconic 90s Movies Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various Iconic 90s Movies questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our Iconic 90s Movies test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment