How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers Be Quizzed

You can get a 100% score in the How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers by using our correct answers. How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Show will comprise of 25 questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the BeQuizzed website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

HOW WELL DO YOU KNOW MINECRAFT MOBS QUIZ ANSWERS

Q1: WHAT IS THE PERCENTAGE CHANCE THAT A GOAT SPAWNS AS A BABY GOAT?

 

Correct Answer: 5%

Q2: WHAT COLOR FUR DO RABBITS HAVE IN THE DESERT?

 

Correct Answer: Gold

Q3: GLOW SQUID SUFFOCATE WHEN OUT OF WATER, DYING AFTER HOW MANY SECONDS?

 

Correct Answer: 15

Q4: NATURALLY GENERATED BEE NESTS GENERATE HOW WITH HOW MANY BEES IN THEM?

 

Correct Answer: 3

Q5: CREEPERS CHASE ANY PLAYER WITHIN A ___ BLOCK RADIUS.

 

Correct Answer: 16

Q6: MULES DO NOT SPAWN NATURALLY, BUT THEY CAN SPAWN THROUGH CROSS-BREEDING A HORSE WITH A _____?

 

Correct Answer: Donkey

Q7: WHICH OF THESE IS NOT A REASON A PARROT WILL DISMOUNT A PLAYER?

 

Correct Answer: Player walks under a tree

Q8: WHAT PERCENTAGE OF LLAMAS SPAWNS AS BABIES?

 

Correct Answer: 10%

Q9: WHICH OF THESE IS NOT A PANDA PERSONALITY?

 

Correct Answer: Charming

Q10: WHICH OF THESE MOBS DOES NOT ATTACK BABY TURTLES?

 

Correct Answer: Sheep

Q11: HOW LONG CAN A DOLPHIN STAY SUBMERGED UNDERWATER BEFORE IT BEGINS TO DROWN?

 

Correct Answer: 4 Minutes

Q12: HOW MANY HEALTH POINTS DOES A POLAR BEAR HAVE?

 

Correct Answer: 30

Q13: WHAT PERCENTAGE OF SALMON SPAWN AS SMALL SALMON?

 

Correct Answer: 31.5%

Q14: AS OF 2021, THERE ARE HOW MANY SKINS THAT CATS HAVE?

 

Correct Answer: 11

Q15: HOW MANY MINUTES DOES IT TAKE A CHICKEN TO GROW UP?

 

Correct Answer: 20

Q16: HOW MANY HEALTH POINTS DO PILLAGERS HAVE?

 

Correct Answer: 24

Q17: WHICH OF THESE DOES NOT DROP FROM WITCHES?

 

Correct Answer: Black Hat

Q18: SHEARING A MOOSHROOM TURNS IT INTO A COW AND DROPS HOW MANY MUSHROOMS CORRESPONDING TO THE TYPE OF THE MOOSHROOM?

 

Correct Answer: 5

Q19: WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

 

Correct Answer: Ocelot

Q20: ENDERMAN CAN BE PROVOKED BY A PLAYER LOOKING THEM IN THE EYES FROM UP TO HOW MANY BLOCKS AWAY?

 

Correct Answer: 64

Q21: WHAT TYPE OF MOB IS A GHAST?

 

Correct Answer: Hostile

Q22: HOW MANY HEALTH POINTS DOES A STRIDER HAVE?

 

Correct Answer: 20

Q23: WHAT TYPE OF MOB IS A SQUID?

 

Correct Answer: Passive

Q24: WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

 

Correct Answer: Ravager

Q25: HOW MANY HEALTH POINTS DOES A HOGLIN HAVE?

 

Correct Answer: 40

Also Read: Can You Name the MCU Character Quiz Answers [100% Score]

HOW WELL DO YOU KNOW MINECRAFT MOBS QUIZ

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various How Well Do You Know Minecraft Mobs questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our How Well Do You Know Minecraft Mobs test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment