How Crazy is that Quiz Answers Quiz Facts

You can get a 100% score in the How Crazy is that Quiz Answers by using our correct answers. How Crazy is that Quiz Show will comprise of questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizFacts website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

HOW CRAZY IS THAT QUIZ ANSWERS

Q1: BODY MODIFICATION IS AS OLD AS TIME IMMEMORIAL. AS OF 2003, WHAT’S THE LARGEST NUMBER OF FACIAL AND BODY PIERCINGS EVER RECEIVED BY ONE PERSON?

Correct Answer: 4,225

Q2: WHEN THE WORLD’S TALLEST PERSON MET WITH THE WORLD’S SHORTEST PERSON, IT WAS NO DOUBT A SIGHT TO BEHOLD. CAN YOU TELL US THE DIFFERENCE IN INCHES BETWEEN THE TWO HUMAN MARVELS?

Correct Answer: 213.36 cm

Q3: ONE MAN HAS TAKEN TATTOOING TO THE EXTREME AND HOLDS THE RECORD FOR BEING THE MOST TATTOED MAN. CAN YOU TELL US WHAT PERCENTAGE OF HIS BODY IS ALL TATTED UP?

Correct Answer: 100%

Q4: TAKERU KOBAYASHI IS A SERIOUS COMPETITIVE EATER. FOR WHICH OF THE FOLLOWING MIND-BLOWING AND JAW-BREAKING RECORDS DOES TAKERU KOBAYASHI NOT HOLD THE RECORD?

Correct Answer: Most sushi rolls eaten in 1 minute

Q5: CLIPPING YOUR FINGERNAILS IS TYPICALLY A WEEKLY HABIT FOR MOST. NOT FOR ONE INDIAN MAN WHO HOLDS THE RECORD FOR THE LONGEST FINGERNAILS ON A SINGLE HAND. JUST HOW LONG DID THE NAILS GROW IN CENTIMETERS?

 

Correct Answer: 909.6 cm

Q6: WHAT IS THE RECORD NUMBER OF TEDDY BEARS EVER COLLECTED BY ONE PERSON?

Correct Answer: 20,367

Q7: A STRONGMAN FROM LUZERBOURG SHOCKED THE WORLD WHEN HE CARRIED A SMALL DINING TABLE 11.8 METERS ACROSS THE ROOM USING ONLY HIS TEETH. CAN YOU TELL US WHAT ELSE WAS ON TOP OF THE TABLE WHILST HE CARRIES IT?

 

Correct Answer: a 50kg woman

Q8: WHEN YOU THINK OF WORLD RECORDS AND NEEDLES, YOU PROBABLY THINK OF SOME EXTREME PHYSICAL FEAT. THIS ONE IS MORE MENTAL, BUT NEVERTHELESS STILL MIND-BLOWING. WHAT IS THE MOST NEEDLES THREADED WITH A PIECE OF STRING IN ONE MINUTE WHILE BLINDFOLDED?

 

Correct Answer: 44

Q9: WHAT IS THE RECORD FOR THE LONGEST TIME A PERSON HAS HELD THEIR BREATH UNDERWATER?

Correct Answer: 24 minutes 37 seconds

HOW CRAZY IS THAT QUIZ

How Crazy is that Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various How Crazy is that questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our How Crazy is that test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment