Find Baby Baldo Quiz Answers QuizFacts

You can get 100% score in Find Baby Baldo Quiz Answers using our correct answers. The Find Baby Baldo quiz show will have 26 questions. You must pass a quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the QuizFacts website, where players try to answer questions to win prizes.

FIND BABY BALDO QUIZ ANSWERS

Q1: BABY BALDO JUST DISCOVERED HOW FUN CARNIVALS CAN BE. CAN YOU SPOT OUR LITTLE FRIEND IN THIS ENERGETIC SCENE? SELECT THE LETTER OF THE QUADRANT IN WHICH HE’S HIDING.

Correct Answer: C

Q2: BABY BALDO HAS ALREADY MADE SOME NEW FRIENDS ON THE PLAYGROUND. CAN YOU SPOT OUR LITTLE BUDDY IN THIS SCENE?

Correct Answer: C

Q3: CAN YOU FIND BABY BALDO IN THIS FESTIVE SETTING?

Correct Answer: D

Q4: CAN YOU SPOT BABY BALDO AMONGST THE CROWD OF PEOPLE?

Correct Answer: A

Q5: OUR LITTLE FRIEND IS TRYING OUT A NEW HOBBY – SCUBA! CAN YOU FIND HIM IN THIS WONDEROUS UNDERWATER WORLD?

Correct Answer: D

Q6: HE’S SUCH A PEOPLE PERSON! CAN YOU FIND HIM AMONGST THE CROWD?

Correct Answer: B

Q7: TAKING A STROLL THROUGH THE LOCAL MARKET, BABY BALDO QUICKLY HIDES BEHIND THE VENDORS AND DECOR. CAN YOU FIND HIM?

Correct Answer: C

Q8: HE’S STILL SHARPENING HIS PEOPLE SKILLS. WHERE’S BABY BALDO AT IN THIS SCENE?

Correct Answer: D

Q9: BABY BALDO IS IN TOY HEAVEN! CAN YOU FIND HIM AMONGST THE COLLECTION OF TRINKETS?

Correct Answer: B

Q10: THE LITTLE CUTIE CAN’T GET ENOUGH FOOD AND IS WONDERING AROUND THE SUPERMARKET. CAN YOU SPOT BABY BALDO HERE?

Correct Answer: B

Q11: BABY BALDO IS CHANNELING HIS INNER BUZZ LIGHTYEAR AS HE EXPLORES OUTER SPACE. FIND HIM BEFORE HE JETS OFF TO ANOTHER SOLAR SYSTEM!

Correct Answer: B

Q12: IT’S A REAL-LIFE CANDY LAND AND BABY BALDO DOES NOT WANT TO LEAVE. CAN YOU SPOT HIM?

Correct Answer: B

Q13: BABY BALDO HAS RETURNED TO THE THEME PARK FOR ANOTHER ROUND OF FUN. CAN YOU FIND HIM?

Correct Answer: C

Q14: THE LITTLE GUY HAS SNUCK OFF TO SOMEWHERE AGAIN. WHERE CAN HE BE? SELECT THE CORRECT LETTER.

Correct Answer: D

Q15: THE LITTLE BUNDLE OF JOY HAS GOTTEN INTO A REAL STICKY MESS. FIND HIM HERE BEFORE THE SWEETS SWALLOW HIM UP.

Correct Answer: B

Q16: BALDO IS SHOPPING UNTIL HE DROPS. SPOT THE LITTLE SHOPPER BEFORE DOES.

Correct Answer: B

Q17: LOST IN THE MASSES AGAIN; CAN YOU FIND LITTLE BALDO HERE?

Correct Answer: B

Q18: LOOKS LIKE BABY BALDO HAS JUST DISCOVERED THE MULTIVERSE, AS THERE ARE MULTIPLE BALDO’S MUCKING ABOUT HERE. IN WHICH FOUR QUADRANTS WILL YOU FIND A BABY BALDO? TYPE THE FOUR CORRESPONDING LETTERS BELOW.

Correct Answer: CDEF

Q19: WHERE’S BABY BALDO AT IN THIS VIBRANT SCENE?

Correct Answer: D

Q20: HOW MANY BABY BALDOS CAN YOU SPOT IN THIS COOL KALEIDOSCOPIC SCENE? TYPE THE NUMBER BELOW.

Correct Answer: 5

Q21: WHERE’S THE LITTLE RASCAL AT AMONGST HIS FURRY FELINE FRIENDS?

Correct Answer: C

Q22: HE’S GOTTEN ALL TANGLED UP WITH THESE TOYS AND IS DOING A GREAT JOB HIDING. CAN YOU FIND BABY BALDO IN THIS CLUTTER?

Correct Answer: C

Q23: UNDER THE SEA, WHERE OH WHERE CAN BABY BALDO BE? CHOOSE THE CORRECT LETTER.

Correct Answer: A

Q24: BAB BALDO DOESN’T WANT TO LEAVE HIS PLAYROOM AND IS DOING A GREAT JOB AT HIDING. CAN YOU FIND HIM HERE?

Correct Answer: A

Q25: NOW HOW MANY BABY BALDOS ARE PRESENT HERE? DON’T LET HIS CUTE LITTLE FRIENDS DISTRACT YOU. TYPE YOUR ANSWER BELOW.

Correct Answer: 7

Q26: IN WHICH THREE QUADRANTS IS THERE A BABY BALDO HIDING? TYPE THE CORRESPONDING QUADRANT LETTERS BELOW.

Correct Answer: BCF

FIND BABY BALDO QUIZ

Find Baby Baldo Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various Find Baby Baldo questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our Find Baby Baldo test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment