Binance Margin Updated Quiz Answers 2022

Margin trading is a type of asset trading where funds are provided by a third party.

Unlike standard trading accounts, margin trading allows traders to access larger amounts of money, allowing them to leverage their holdings.

In short, it magnifies trading results, allowing traders to make higher profits on successful deals.

Margin trading is extremely popular in low-volatility markets, such as the international forex market, due to its ability to amplify trading results.

It is also used in the stock, commodity, and cryptocurrency markets.

BINANCE MARGIN UPDATED QUIZ ANSWERS

Q1. Binance Margin includes cross margin and isolated margin. Which one of the following sentences does not describe their difference?
Correct Answer: They have different interest rates
Q2. Margin level is used to evaluate the risk level of your margin account. How is the margin level calculated?
Correct Answer: Margin level = total assets value/(total borrowed value + total accrued interest value)
Q3. Which one of the following events will force you to liquidate?
Correct Answer: The margin level has reached the liquidation level
Q4. How often is margin interest calculated?
Correct Answer: Hourly, at the time of borrowing
Q5. Do you need to borrow manually before trading?
Correct Answer: No, you can use the “auto borrow” function on the trading page.
Q6. Which one of the following factors does not affect your maximum borrowing limit?
Correct Answer: The borrowing period
Q7. Which one of the following sentences is correct regarding your borrowing interest rate?
Correct Answer: The borrowing interest rate will change with the market, and the system will notify you when it changes
Q8. In the event of liquidation, how to repay your debts?
Correct Answer: Binance insurance funds will write off your debts
Q9. How to pay the interest fee with BNB in cross margin?
Correct Answer: Transfer BNB to cross margin account and repay manually
Q10. When you receive a margin call notification, what should you do?
Correct Answer: Reduce your position to repay the debt or add more collateral into the margin account.
11. When trading on Margin, a forced liquidation occurs when the margin risk ratio (total assets/total debts) reaches the liquidation risk ratio. Users are charged a “Liquidation Clearance Fee” in the event of forced liquidation. Which of the following contains the correct description for Liquidation Clearance Fees?
Correct Answer:  When the position is forcedly liquidated, a Liquidation Clearance Fee will be charged according to the amount of the assets being liquidated. The system may use all the remaining assets in the margin wallet to complete the liquidation.
12. When the margin risk ratio (total assets/total debts) of your margin wallet reaches liquidation risk ratio, which one of the following best describes what will happen?
Correct Answer: All of the above.

There are many ways to earn rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best

It’s not only fun, you can learn a lot by using your memory and the tools of your brain, you can learn a new language faster and easier than if you just rely on your memory. It’s a great incentive to practice and learn while earning the rewards you seek.

Leave a Comment