AWS Cloud Technical Essentials Coursera Quiz Answers

AWS Cloud Technical Essentials are a free course provided by courses. The course is designed to teach the basic subjects of the AWS and how to create a secure, scalpable, error-tolerant, distribution applications on the AWS platform.

The course cover the EC2 container service, elastic beansstallk, Amazon S3 and many others. There are quiz in the course that you need to answer for score. If you don’t know the answers, don’t worry that we’re here to help you.

Table of Contents

AWS Cloud Technical Essentials Coursera Quiz Answers

Question 1: What are the four main factors you should take into consideration when choosing a Region?

  • Latency, taxes, speed, and compliance
  • Latency, high availability, taxes, and compliance
  • Latency, security, high availability, and resiliency
  • Latency, price, service availability, and compliance

Correct Answer: Latency, price, service availability, and compliance

Question 2: True or false: Every action you take in AWS is an API call.

  • True
  • False

Correct Answer: True

Question 3: Which of the following best describes the relationship between Regions, Availability Zones and data centers?

  • Data centers are cluster of Availability Zones. Regions are clusters of Availability Zones.
  • Regions are clusters of Availability Zones. Availability Zones are clusters of data centers.
  • Availability Zones are clusters of Regions. Regions are clusters of data centers.
  • Data centers are clusters of Regions. Regions are clusters of Availability Zones.

Correct Answer: Regions are clusters of Availability Zones. Availability Zones are clusters of data centers.

Question 4: Which of the following is a benefit of cloud computing?

  • Go global in minutes.
  • Increase time-to-market.
  • Overprovision for scale.
  • Run and maintain your own data centers.

Correct Answer: Go global in minutes.

Question 5: True or false: In the cloud, instead of physically managing hardware, you use services.

  • True
  • False

Correct Answer: True

Question 6: Which of the following is a best practice when securing the AWS root user?

  • Enable MFA for the root user
  • Using the root user for routine administrative tasks
  • Disabling or deleting the access keys associated with the root user
  • A and B
  • A and C

Correct Answer: A and C

Question 7: Users in your company are authenticated in your corporate network and want to be able to use AWS without having to sign in again. Which AWS authentication option should you use?

  • IAM Group
  • IAM User
  • IAM Role
  • AWS Root User

Correct Answer: IAM Role

Question 8: Which of the following can be found in an IAM policy?

  • Effect
  • Object
  • Action
  • A and B
  • B and C

Correct Answer: Effect

Question 9: True or false: IAM policies can restrict the actions of the AWS root user.

  • True
  • False

Correct Answer: False

Question 10: Using a username and password, as well as a one-time passcode, to log in to an account is an example of multi-factor authentication.

  • True
  • False

Correct Answer: True

AWS Cloud Technical Essentials Week 2 Quiz Answers Coursera

Question 1: Which of the following pieces of information do you need to create a Virtual Private Cloud (VPC)?

  • The subnet it will reside in.
  • The AWS Region it will reside in.
  • The Availability Zone it will reside in.
  • The group of subnets it will reside in.

Correct Answer: The AWS Region it will reside in.

Question 2: Which of the following can a route table be attached to?

  • Subnets
  • Regions
  • Availability Zone

Correct Answer: Subnets

Question 3: What must you do to allow resources in a public subnet to communicate with the internet?

  • Create a route to a private subnet.
  • Attach an internet gateway to your VPC.
  • Create a route in a route table to the internet gateway.
  • B and C

Correct Answer: B and C

Question 4: True or false: A network ACL filters traffic at the EC2 instance level.

Correct Answer: False

Question 5: Which of the following is true for the default settings of a security group?

  • Allows all inbound and outbound traffic.
  • Blocks all inbound and outbound traffic.
  • Allows all inbound traffic and blocks all outbound traffic.
  • Blocks all inbound traffic and allows all outbound traffic.

Correct Answer: Blocks all inbound and outbound traffic.

Question 6: What does an Amazon EC2 instance type indicate?

  • Instance family and instance size
  • Instance AMI and networking speed
  • Instance placement and instance size
  • Instance tenancy and instance billing

Correct Answer: Instance family and instance size

Question 7: True or false: EC2 instances reside at the Availability Zone level, so it’s best practice to architect for high availability.

Correct Answer: True

Question 8: What is the difference between AWS Fargate and Amazon ECS on EC2?

  • With AWS Fargate, you have to manage cluster capacity and scaling.
  • With Amazon ECS on EC2, AWS manages and provisions the underlying EC2 instance for your containers.
  • With AWS Fargate, AWS manages and provisions the underlying infrastructure for hosting your containers.
  • With Amazon ECS on EC2, you only have to upload your source code and ECS takes care of the rest.

Correct Answer: With AWS Fargate, AWS manages and provisions the underlying infrastructure for hosting your containers.

Question 9: Which of the following is true about serverless?

  • You never pay for idle resources.
  • You must provision and manage servers.
  • You must manage availability and fault tolerance.
  • You must manually scale serverless resources.

Correct Answer: You never pay for idle resources.

Question 10: True or false: AWS Lambda is always the best solution when running applications on AWS.

Correct Answer: False

Question 11: True or false: Amazon EC2 is best suited for applications where you need more convenience and less control.

Correct Answer: False

AWS Cloud Technical Essentials Week 3 Quiz Answers Coursera

Question 1: Which of the following is a typical use case for Amazon S3?

  • Object storage for a boot drive
  • Object storage for media hosting
  • Block storage for an EC2 instance
  • File storage for multiple EC2 instances

Correct Answer: Object storage for media hosting

Question 2: Which of the following services is recommended if you need a storage layer for a high-transaction relational database on an EC2 instance?

  • Amazon EBS
  • Amazon EC2 Instance Store

Correct Answer: Amazon EBS

Question 3: True or false: Amazon EBS volumes are considered ephemeral storage.

Correct Answer: False

Question 4: You are an employee at a healthcare facility tasked with storing 7 years of patient information that is rarely accessed. Your boss wants you to consider one of the Amazon S3 storage tiers to store this information. Which storage tier should you suggest?

  • S3 Standard
  • S3 Glacier Deep Archive
  • S3 Intelligent-Tiering
  • S3 Standard-Infrequent Access

Correct Answer: S3 Glacier Deep Archive

Question 5: True or false: Bucket names have to be unique across all AWS accounts

Correct Answer: True

Question 6: True or false: A Multi-AZ deployment is beneficial when you want to increase the availability of your database.

Correct Answer: True

Question 7: Consider this scenario: You are an AWS Architect choosing a database for a dataset that has variation within the data, as in not every piece of data share all the same attributes. What database should you choose for this solution?

  • Amazon DynamoDB
  • Amazon Neptune
  • Amazon Relational Database Service

Correct Answer: Amazon DynamoDB

Question 8: When using Amazon Relational Database Service you are responsible for what task of running and operating the database?

  • Optimizing the database
  • Installing the RDBMS onto the DB instance
  • Installing patches to the OS for the DB instance
  • Provisioning and managing the underlying infrastructure

Correct Answer: Optimizing the database

AWS Cloud Technical Essentials Week 4 Quiz Answers Coursera

Question 1: What are the three components of EC2 Auto Scaling?

  • AMI ID, instance type, storage
  • Security group, instance type, Key pair
  • Launch template, scaling policies, EC2 Auto Scaling group
  • Scaling policies, security group, EC2 Auto Scaling group

Correct Answer: Launch template, scaling policies, EC2 Auto Scaling group

Question 2: Elastic Load Balancing includes which of these features?

  • Automatic scaling
  • Integration with Auto Scaling
  • AI for categorizing employee photos
  • A and C

Correct Answer: A and C

Question 3: True or false: When you use Elastic Load Balancing with your Auto Scaling group, it’s not necessary to register individual EC2 instances with the load balancer.

Correct Answer: True

Question 4: Which of the following ELB load balancer types should be used for an application requiring to choose target groups with a rule based on the domain of a website?

  • Classic Load Balancer
  • Target Load Balancer
  • Application Load Balancer
  • Network Load Balancer

Correct Answer: Application Load Balancer

Question 5: What are the two ways that an application can be scaled?

  • Diagonally and vertically
  • Vertically and horizontally
  • Independently and vertically
  • Horizontally and diagonally

Correct Answer: Vertically and horizontally

Question 6: Dashboards contain different elements that allow you to view/analyze metrics called:

  • Widgets
  • Components

Correct Answer: Widgets

Question 7: A metric alarm have what following possible states?

  • OK, ALARM, INSUFFICIENT_DATA
  • OK, ALERT, NOT_AVAILABLE
  • OK, ALERT, INSUFFICIENT_DATA

Correct Answer: OK, ALARM, INSUFFICIENT_DATA

AWS Cloud Technical Essentials End of Course Assessment Quiz Answers

Question 1: What are the four main factors you should take into consideration when choosing a Region?

  • Latency, taxes, speed, and compliance.
  • Latency, high availability, taxes, and compliance.
  • Latency, security, high availability, and resiliency.
  • Latency, price, service availability, and compliance.

Correct Answer: Latency, price, service availability, and compliance.

Question 2: Which of the following best describe the relationship between Regions, Availability Zones and data centers?

  • Data centers are cluster of Availability Zones. Regions are clusters of Availability Zones.
  • Regions are clusters of Availability Zones. Availability Zones are clusters of data centers.
  • Availability Zones are clusters of Regions. Regions are clusters of data centers.
  • Data centers are clusters of Regions. Regions are clusters of Availability Zones.

Correct Answer: Regions are clusters of Availability Zones. Availability Zones are clusters of data centers

Question 3: Which of the following can be found in an IAM policy?

  • Effect
  • Object
  • Action
  • A and B
  • B and C

Correct Answer: Effect

Question 4: Users in your company are authenticated in your corporate network and want to be able to use AWS without having to sign in again. Which AWS authentication option should you use?

  • IAM User
  • UAM Role
  • AWS Root User
  • IAM Group

Correct Answer: IAM Role

Question 5: What must you do to allow resources in a public subnet to communicate with the internet?

  • Create a route to a private subnet.
  • Create a route in a route table to the internet gateway.
  • Attach an internet gateway to your VPC.
  • A and B
  • B and C

Correct Answer: B and C

Question 6: What does an Amazon EC2 instance type indicate?

  • Instance tenancy and instance billing
  • Instance placement and instance size
  • Instance family and instance size
  • Instance AMI and networking speed

Correct Answer: Instance family and instance size

Question 7: Which of the following is a typical use case for Amazon S3?

  • Block storage for an EC2 instance
  • File storage for multiple EC2 instances
  • Object storage for media hosting
  • Object storage for a boot drive

Correct Answer: Object storage for media hosting

Question 8: You are an employee at a healthcare facility tasked with storing 7 years of patient information that is rarely accessed. Your boss wants you to consider one of the Amazon S3 storage tiers to store this information. Which storage tier should you suggest?

  • S3 Intelligent-Tiering
  • S3 Standard-Infrequent Access
  • S3 Glacier Deep Archive

Correct Answer: S3 Glacier Deep Archive

Question 9: When using Amazon Relational Database Service you are responsible for what task of running and operating the database?

  • Optimizing the database
  • Installing the RDBMS onto the DB instance
  • Installing patches to the OS for the DB instance
  • Provisioning and managing the underlying infrastructure

Correct Answer: Optimizing the database

Question 10: True or false: A Multi-AZ deployment is beneficial when you want to increase the availability of your database.

Correct Answer: True

Question 11: What are the three components of EC2 Auto Scaling?

  • Security group, instance type, Key pair
  • Scaling policies, security group, EC2 Auto Scaling group
  • Launch template, scaling policies, EC2 Auto Scaling group
  • AMI ID, instance type, storage

Correct Answer: Launch template, scaling policies, EC2 Auto Scaling group

Question 12: Which of the following ELB load balancer types should be used for an application requiring to choose target groups with a rule based on the domain of a website?

  • Target Load Balancer
  • Classic Load Balancer
  • Application Load Balancer

Correct Answer: Application Load Balancer

Also Read: Binance Crypto WODL Quiz Answers

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment