Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers Be Quizzed

You can get a 100% score in the Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers by using our correct answers. Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Show will comprise of 25  questions. You must pass the quiz with a 100% score to receive your prize. This quiz is available on the BeQuizzed website, where players attempt to answer the questions to win rewards.

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZON VILLAGER CHALLENGE QUIZ ANSWERS

Q1: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Annalise

Q2: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Fang

Q3: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Daisy

Q4: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Graham

Q5: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Scoot

Q6: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Weber

Q7: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Shari

Q8: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Melba

Q9: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Octavian

Q10: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Claudia

Q11: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Gaston

Q12: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Bruce

Q13: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Rosie

Q14: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Stu

Q15: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Tad

Q16: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Simon

Q17: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Iggly

Q18: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Felicity

Q19: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Gonzo

Q20: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Muffy

Q21: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Rilla

Q22: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Zoe

Q23: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Rowan

Q24: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Opal

Q25: WHAT IS THE NAME OF THIS VILLAGER?

 

Correct Answer: Carrie

Also Read: How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZON VILLAGER CHALLENGE QUIZ

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz is an extremely popular quiz where players are presented with various Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge questions and Users must answer them correctly to get the promised rewards. Even one wrong answer can take away all your hard work and leaves you with nothing.

The players strive to get 100%, but most are unsuccessful. We’re helping you get 100% on our Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge test. It’s all fun doing the quiz until you make a mistake, but if you use our answers, you’ll never be disappointed again.

Final Thoughts

There are many ways how to get rewards and some are more effective than others, but earning rewards by solving quizzes is one of the best.

It’s not only fun but you can also learn a lot by making use of your memories and your brain’s tools, you can learn a new language much more quickly and easily, than if you simply rely on your memories alone. This is a great incentive to keep practicing and learning while also earning the rewards you want.

Leave a Comment